buna seara tuturor.si eu, ca altii fac o scoala de asistenti medicali. sunt in primul an.
Intrebare:chiar daca imi place ceea ce invat, credeti ca voi ajunge sa regret?sau din punct de vedere financiar financiar voi avea multumiri..ca asta conteaza la toti mai mult sau mai putin...depinde de cat de sinceri suntem...scuze sunt din suceava...
nu vei regreta daca ai ales asta cu inima deschisa si iti place. o sa ai si satisfactii materiale dar mai ales sufletesti, doar sa nu lasi pasiunea sa dispara. mult succes
eu sunt din brasov,si am o intrebare la tine,am inteles ca esti in primul an de scoala,vreau sa stiu daca ai inceput deja practica in spitale sau doar teorie,si despre ce ai invatat pt examenul de intrare in scoala.
ciao si eu sunt o ucenica in asistenta medicala sunt in anul 2 si mai am inca 2 de scoala, deci mai am cum se spune pe la mine prin moldova"mamaliga de mancat"dar vreau sa spun ca nu as schimba cu nimik in lume aceasta meserie si cat despre ce inveti in anul 1 intradevar e foarte multa teorie si mai putina practica dar totusi trebuie sa ai o baza si anumite cunostinte ca sa poti face practica pe urma vei sta prin spitale ca vor devina a 2 a casa ,daca vrei sa inveti ca nimeni nu te obligaoricum bafta pe mai departe
Am si eu o intrebare: anul acesta voi da la colegiul de asistente medicale, eu voiam sa dau la laborator, dar am inteles ca anul trecut nu s-a mai facut sectia, si nu vreau sa pierd anul...Intrebarea mea era legata de practica din scoala, ce fel de practica se face? Adica facem injectii si din astea? sau garzi?
Eu am o mare pasiune pentru acest domeniu, dar am avut multe piedici in a-mi urma visul. Acum am deja 34 de ani, dar nu vreau sa renunt!Probabil ca o sa imi fie mai greu sa invat, dar asta e...
Si alta inrebare: grilele de la admitere pentru asistente sunt la fel ca cele pentru medici? sau sunt mai usoare?? :lol: As vreau eu...
la noi in oradea nu se mai este specializarea de asistent de laboratoriar despre grile nu stiam nimic stiu doar ca eu cand am facut examenul de admitere au fost intrebari cu raspuns de genul :aparatul respirator oricum bafta la examen
ai o varsta foarte frumoasaPublicat initial de rory76
![]()
si te asigur ca nu o sa-ti fie greu sa inveti din cauza varstei ,poate ca altele or sa fie piedicile ....dar nu renunta sa-ti implinesti visul :P
Bafta multa si sa ne tii la curent !!!
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. Legile lui Murphy
Rory, spune-ne ce ai facut.
Salutare tuturor!
Sunt in anul II la Specializarea: Asistenta medicala generala si ma simt dezamagita deoarece se pune foarte mult accent pe teorie dar practica deloc.
Ma tot gandesc daca voi fi in stare sa fac macar o injectie intramusculara, sa nu mai vorbim de cea intravenoasa, dar poate voi invata pana termin....eu totusi sper...dar sincer cred ca voi termina aceasta scoala si nu voi fi in stare sa fac o injectie...atata timp cat nu imi arata nimeni nimic...asta cred.
Voi ati trecut prin asa cva? Ce parere aveti?
Va multumesc!![]()
Eu spun sa faci practica, si alta in afara de cea organizata de scoala.
Multumesc mult de sfat Eric.
Crede-ma ca si in afara scolii merg in spital si incerc sa invat...sa ajut in orice este nevoie, dar ma aleg doar cu injuraturi din partea unor viitoare colege probabil)...asistente...sa nu mai zic ca mi se inchide usa in nas si ma trimit acasa sa invat deoarece ele considera ca deocamdata trebuie sa invat teorie...practica dupa..in fine....
![]()
Foarte gresit comportamentul asistentelor fata de tine Flory09
Bookmarks