Vi se pare normal ca din conducerea OAMMR-ului, consilierii judeteni, de ex., sa faca parte liderii de sindicate?
Mie mi se pare ca se cam amesteca treburile. Daca au o functie la Sindicat de ce le mai trebuie una si la OAMMR?
Sa ma lamureasca cineva...
sincer si nu vreau sa supar pe nimeni consider ca nu conteaza ce functia ai avut sau mai ai ,dar sa ramina ceva in urma omului care este ales si eu cred ca atit sindicatul cit si oammr au rolul de a sprijini (deci nu se afla in opozitie)
sorinb22 cred ca ai vrut sa scrii ca sindicatul si oammr-ul au rolul de a se sprijini !!!! Aduceti-va aminte in anii de inceput ai OAMMR-urilor , cind era chiar reglementat in statut fapul ca cei care detin functii de conducere in Sanitas nu pot detine si functii in Ordin (pe atunci Colegiu ) ... apoi , brusc lucrurile au inceput sa se schimbe... si vorba aia: "pleaca ai nostri , vin ai nostri"...
Si pina nu uit... aminteste-mi si mie cu ce te ajuta sau sustine OAMMR-ul, ca organizatie profesionala??? Ce imi scapa mie?
Problema este ca nu fac ce ar putea sa faca (nu ce ar trebuii sa faca),respectiv macar sa comunice cu colegii ,sa informeze ,sa asigure si apere respectarea asistentului medical.consider ca in citiva ani de zile nu vom aveqa colegi
Ce pretentii pot avea de la OAMMR cind vicepresedinta este o persoana care nu stie sa tina o seringa in mina? Cind duduie de prostie? O persoana care toata viata a incercat sa conduca pe toata lumea, indiferent de capacitatile ei intelectuale si profesionale? O persoana care mereu a "aranjat" cu sefa de la personal examenele asistentilor, pe bani grei?
Astia sint oamenii care ne conduc, dragii mei. Si nu putem face nimic in sensul asta, ca-s toti mina-n mina.
Bookmarks