+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.
    La primele mesaje geodez2003 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    21-09-07

ajutor colegial

Buna ziua , dragi colegi ,ma numesc Crina I. si sunt din Calarasi. Salut initiativa voastra de a creea acest site si de a ne da posibilitatea sa ne spunem problemele profesionale.Permiteti-mi insa sa pun si eu o intrebare personala: cunoaste cineva un spital din Bucuresti unde se fac operatii de redresare a piramidei nazale si in acelasi timp de corectie a nasului?
    Problema mea este ca trebuie sa rezolv neaparat aceasta situatie(nu e un moft) pina pe 3-4 nov cind plec definitiv din tara.
    Nefiind din Bucuresti nu stiu unde sa ma adresez iar Internetul imi ofera relatii doar despre clinicile particulare care in marea majoritate sunt ocupate pina la sfirsitul lunii noiembrie.Am gasit insa pe un forum cu aceasta tema persoane care au facut acaesta interventie in spital dar nu au lasat nici o adresa de contact.
    In acest scop ii rog pe aceia dintre voi care stiu sau lucreaza intr-unul din spitalele unde se mai fac astfel de operatii sa ma informeze sau sa ma ajute , sa ma puna in legatura cu un medic ORL sau chirurg plastician care sa fie dispus sa-mi rezolve problema in timp util .
    Va rog colegial sa ma ajutati.Stiu ca ma pot baza pe voi insa nu mai am la dispozitie decit o luna. Orice sfat pentu mine este binevenit.
    Cu mii de multumiri anticipate ,
    CRINA

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit pe forum!
    Am sa incerc sa vad daca te pot ajuta dar nu promit. Timpul este cam scurt pentru o astfel de interventie.
    Eventual poti sa o amani pentru o vizita ulterioara in Ro. Asa vei avea timp sa o planifici mai bine. Doar o sugestie.
    Daca gasesc ceva am sa scriu aici.

4. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    E suficient sa postezi un subiect doar odata

6. .
    La primele mesaje geodez2003 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    21-09-07

Multumiri

Va multumesc nespus de mult pt. aceasta mica speranta. Nu ma asteptam sa mi se raspunda asa de repede.Problema este ca pe 7nov plec din tara definitiv si nu sper sa ma mai intorc mai devreme de3-4 ani.As avea timp si de scos firele la primul control(peste 7-10 zile) iar mai departe eu sunt optimista si sper sa mearga bine.
    Inca ma mai duc la serviciu si oricum o posibila interventie nu ar fi putut sa aibe loc mai devreme de sfirsitul lunii octombrie.
    Nu stiu daca ma puteti crede insa de ajutorul vostru depinde reusita mea pe viitor .Nici eu nu ma gindeam ca pentru americani ,ca si ptr canadieni , orice minuscula problema de sanatate reprezinta "CARTEA DE VIZITA" a cetateanului la angajare(acelasi lucru si cu dantura).
    Va multumesc pt orice sugestie.
    P.S:
    Calculatorul meu s-a blocat la expedierea primului mesaj.Pt ca este foarte importanta pt mine aceasta problema am mai expediat o data mesajul.

8. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Ok nici o problema.

10. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    http://www.fixclinic.ro/
    Dar nu stiu cum lucreaza si nici nu am recomandari pt ei. Am dat intamplator de ei.

12. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. ajutor formolizare!!!
    De deea2010 in forumul Asistenti medicali in spitale
    Raspunsuri: 4
    Ultimul mesaj: 02-05-10, 10:29
  2. un pic de ajutor cu un sfat va rog
    De Helpdesk8767 in forumul Asistenti medicali in spitale
    Raspunsuri: 6
    Ultimul mesaj: 05-02-08, 20:28

Tagurile acestui subiect